NAŠE SOBE

Počutite se kot doma

Sobe so polne vabljive domačnosti in topline, vse so opremljene z masivnim pohištvom, iz lesa ki je prišel iz gozda gospodarja Toneta. Mama Vida je poskrbela, da vas ne bo zeblo v noge in vas v sobi čakajo filcani copati.

Namestitev

Nudimo vam nastanitev v 5 dvoposteljnih sobah: Marija, Tinkara, Cilka, Hana in Manca.
V vseh sobah so vgrajene kopalnice s tušem in straniščem, plazma TV, na voljo pa je tudi neomejen dostop do brezžičnega interneta.
Sprejeli bodo tudi vašega psa ali mucka (proti doplačilu).

Družine vabita Urška in Ana

Mislili so tudi na naše male škratke tako družinam nudijo vso udobje v 2 družinskih suitah Urški in Ani, zraven imate še na voljo malo čajno kuhinjo s hladilnikom.

Soba Manca

Na kmetiji Urška si lahko privoščijo počitnice tudi gostje, ki so gibalno ovirani.

Gospodinji Vilmi, so besede desetletne hčerke invalida (»Vi imate vse, očetu je všeč, le spati nima kje«) segle v srce; tako so pri gradnji objekta vanj vključili po mednarodnih standardih opremljen apartma za invalide.

Bodite srečni

Butično, pa vendar tako domače

Posebna doživetja, kot so spanje na seniku, opazovanje zvezd, pobiranje jajc v kurniku, obisk sosednje kmetije, pomoč pri peki kruha ali delavnice polstenja so zgodbe, ki nas povezujejo in vam pričarajo edinstveno doživetje.

Naši certifikati

© 2024 Kmetija Urška. Vse pravice pridržane.
Top
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram