Naravo vonjaš in slišiš

Ste si kdaj zaželeli zjutraj bosi stopiti v rosno travo? Ste si kdaj zaželeli malo zadremati na senenem ležišču ali pa se ohladiti v bazenu s pogledom na travnike? Verjamete, da lahko dan začnete s kikirikanjem petelina, zajtrkujete ob blejanju jagenjčkov, se odpravite na sprehod ob ptičjem petju in brenčanju čebel? Ste se kdaj zatopili v knjigo ob vonju travniških cvetlic ali zelišč?

Hiša dobrega počutja

Da sta za kakovostno življenje pomembni vitalna moč in energija, vedo tudi na turistični kmetiji Urška. Na vprašanje, kje ju črpati v tem ponorelem svetu, so odgovorili s parno in turško savno, masažnimi tuši, bazenom z mehurčki, seneno kopeljo in sobo za počitek – Hišo dobrega počutja. Na 100 kvadratnih metrih imajo gostje na voljo še kotiček, kjer se lahko okrepijo in osvežijo z domačimi zeliščnimi čaji in biološko pridelanimi jabolki.

Podeželski velnes

Panoramski razgled

Poleg razvajanja v savnah, boste deležni prečudovitega in sproščujočega panoramskega razgleda na travnike, kjer se pasejo ovčke.

Zdrav kotiček

Po savnanju si boste lahko privoščili domač ekološki čaj in jabolka.

Naši certifikati

© 2024 Kmetija Urška. Vse pravice pridržane.
Top
envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram